Groentechnisch medewerker

Maira Blömer

Mijn kracht: creativiteit en observeren

Mijn passie voor de natuur begon al op jonge leeftijd. Na het afronden van mijn studie Life Science & Technology, met een specialisatie in ecologie, ben ik begonnen met inventarisatiewerk. Mijn eerste projecten richtten zich op het bestuderen van vleermuizen, huismussen en gierzwaluwen, waarbij ik gefascineerd raakte door de unieke eigenschappen van deze dieren.

Met een groeiende interesse voor bomen vond ik mijn weg naar mijn huidige functie. Hier heb ik de kans om mijn kennis verder te verdiepen en nieuwe inzichten op te doen over aantastingen, boomsoorten en hun variëteiten, soortspecifieke eigenschappen en groeiplaatsaspecten. Ik ben voortdurend verrukt over de complexiteit en schoonheid van de natuur.

Samenwerken met mijn collega’s, die een ware schat aan informatie bezitten, is een bron van voortdurende inspiratie en educatie. Hierdoor groei ik zowel professioneel als persoonlijk. Ik ben dankbaar voor de kans om mijn passie voor de natuur dagelijks te mogen beleven en mijn kennis te delen met anderen.

Bijzonder weetje: de natuur is mijn grootste inspiratiebron voor het maken van tekeningen, schilderijen en tatoeages. 

Maira BlömerGroentechnisch medewerker
Maira Blömer

Maira Blömer