Nieuwbouw vordert in Veldhoven

De ene nieuwe vestiging is nog niet open, of we zijn al met de andere bezig. Al een tijdje werken we aan een nieuwe locatie in Veldhoven. In Eersel groeiden we uit ons jasje. We besloten samen met onze huurbaas van Eersel (Questo reclame) een nieuw gebouw neer te zetten. Die past bij de waarden van Alles over Groenbeheer: groen en duurzaam.

 

Op dit moment zijn we bezig met de energievoorziening. Het nieuwe gebouw is energieneutraal gebouwd met een warmtepomp en zonnepanelen. We gaan voor nul op de energiemeter.

 

 

 

 

Kleine kringloop
Het interieur wordt voor een groot deel gemaakt van lokaal populierenhout, binnen het kleine kringloop-principe. Het populierenhout komt uit de buurt, we weten zelfs precies waar de boom heeft gestaan.

Kennisregio
De nieuwe locatie biedt ruimte voor 20 personen. Ook is er een zaal waar we bijvoorbeeld voorlichtingen en cursussen kunnen geven. In Veldhoven zitten we midden in de Brainport in Zuidoost-Brabant, de kennisregio van Nederland. De perfecte locatie voor Alles over Groenbeheer. Naar verwachting gaan we begin april verhuizen van Eersel naar Veldhoven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *