,

NEN2767-conditiemeting groen in de spotlight tijdens Webinar CROW

Beheer zit niet stil. Beheerders zitten niet stil. Elk jaar komen er nieuwe ontwikkelingen op de markt die helpen in het beheer van de openbare ruimte. Denk aan innovaties in asfalt, groenbeheer, licht of bijvoorbeeld contracteren. Deze innovaties helpen vraagstukken op te lossen of kosten te besparen.

Op 21 april mocht Alles over Groenbeheer een bijdrage leveren aan het Webinar ‘Innovaties in beheer’ met de presentatie over de NEN 2767 conditiemeting voor Groen: een nieuwe systematiek voor vervanging en groot onderhoud waarbij het groenbeheer integraal geprogrammeerd wordt in het beheer van de openbare ruimte. Alles over Groenbeheer voert voor verschillende gemeenten deze NEN-conditiemetingen uit. 

Deze presentatie werd verzorgd door Hans Kaljee, senior adviseur Groen en Bomen voor de gemeente Amsterdam, en onze eigen Ceciel van Iperen, accountmanager en groentechnisch specialist. Voor de gemeente Amsterdam is de tweede ronde van de NEN-conditiemeting groen begin mei gestart. De resultaten uit de eerste ronde van 2020 zijn inmiddels verwerkt in de gemeentelijke plannen, begrotingen en programmering. Groen heeft op basis van de NEN-inspectie een hoger budget gekregen. 

Nieuwsgierig geworden naar de inhoud van deze presentatie? 

Klik dan op onderstaande link:

webinars/Innovatie 2021/Innovatie-NEN-2767.mp4

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *